Κάνοντας τη ζωή των οικοδεσποτών μας ευκολότερη!

Είμαστε μια ομάδα 200+ ατόμων, λατρεύουμε τα ταξίδια και την τεχνολογία και εργαζόμαστε σε γραφεία σε όλη την Ευρώπη. Μαζί με τη μητρική μας εταιρεία την Holidu, προσπαθούμε να φέρουμε την επανάσταση στον κλάδο της ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών βοηθώντας τους επισκέπτες να βρουν ένα κατάλυμα διακοπών και τους οικοδεσπότες να διαχειριστούν το δικό τους με ευκολία.

Προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες ακινήτων ένα εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων που βοηθά στη μεγιστοποίηση των κρατήσεών τους και στην εξοικονόμηση χρόνου. Μέσω ενός μόνο λογαριασμού, μπορείτε να δημοσιεύσετε το ακίνητό σας σε όλες τις μεγάλες πύλες. Για να είναι η καταχώρισή σας επιτυχημένη, προσφέρουμε επίσης δωρεάν υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφισης και συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με την τιμολόγηση.

Οι οικοδεσπότες που συνεργάζονται με την Bookiply μπορούν επιτέλους να επικεντρωθούν σε αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο - την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους επισκέπτες τους.

Η ομάδα μας
21
γραφεία
200+
εργαζόμενοι
20,000+
καταλύματα
450,000+
χαρούμενοι επισκέπτες

Η ιστορία μας

Είμαστε μέλος του Ομίλου Holidu και προσπαθούμε αδιάκοπα να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας για τους ιδιοκτήτες σπιτιού και τους επισκέπτες τους από το 2016.

2021

Ανοίξαμε γραφεία Bookiply στο Μιλάνο, το Κάλιαρι και τη Μάλαγα. Η Holidu ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ και άνοιξε γραφείο στη Νέα Υόρκη.

Η Holidu συγκέντρωσε άλλα 37 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει την επέκτασή της. Η Bookiply διαθέτει πλέον περισσότερα από 17.000 ακίνητα και απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Φτάσαμε στο Premium Host Status στην VRBO.

Είμαστε δίπλα σας!

Είμαστε μια διεθνής εταιρεία με έδρα το Μόναχο. Οι τοπικοί εμπειρογνώμονές μας υποστηρίζουν τους ιδιοκτήτες κατοικιών σε 21 τοπικά γραφεία σε όλη την Ευρώπη.
Ισπανία
Γερμανία
Ιταλία
Πορτογαλία
Γαλλία
Ελλάδα
Αθήνα
Αθήνα
Διεύθυνση: TheCube Workspace MIKE, c/o Bookiply Greece ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., at 73 Aiolou Str., Athens 10551
E-mail: athens@bookiply.com

Τοπικοί εμπειρογνώμονες

Η ομάδα των τοπικών εμπειρογνωμόνων μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη βιομηχανία ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών. Είναι αφοσιωμένοι στο να σας συμβουλεύουν ώστε να γίνει η επιχείρηση ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών σας επιτυχημένη.
Paolo
Περιφερειακός Διευθυντής
Βορειοανατολική Ιταλία
Giorgia
Περιφερειακός Διευθυντής
Βορειοδυτική Ιταλία
Luca
Περιφερειακός Διευθυντής
Σαρδηνία
Elisabeth
Περιφερειακός Διευθυντής
Γερμανία & Τιρόλο
Jaime
Περιφερειακός Διευθυντής
Ανδαλουσία
Elena
Περιφερειακός Διευθυντής
Βαλεαρίδες Νήσοι

Βοηθάμε τους ιδιοκτήτες να μειώσουν το φόρτο διαχείρισης των καταλυμάτων τους

Με την ολοκληρωμένη λύση μας, μεγιστοποιείτε τα έσοδά σας, ενώ έχετε περισσότερο χρόνο για πράγματα που πραγματικά σας ευχαριστούν.
Θέλετε να ενοικιάσετε το ακίνητό σας;
Εγγραφείτε δωρεάν

Βοηθάμε τους επισκέπτες να βρουν ένα μοναδικό κατάλυμα για τις διακοπές τους

Από βίλες μέχρι ορεινές καμπίνες. Στη Bookiply μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα καταλύματα - για τις διακοπές των ονείρων σας.
Σχεδιάζετε τις διακοπές σας;
Βρείτε ένα κατάλυμα διακοπών

Χρειάζεστε υποστήριξη για μια κράτηση;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω service@bookiply.com
Γίνετε μέλος της ομάδας του Ομίλου Holidu σε έναν από τους ωραιότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης!