Η Bookiply ονομάζεται τώρα Holidu. Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα εδώ

Περισσότερες κρατήσεις
 
για το κατάλυμά σας

Δημοσιεύστε το κατάλυμά σας με ένα κλικ μεχρι και σε πάνω από 27 μεγάλα κανάλια κρατήσεων και λάβετε προσωπική υποστήριξη από τους τοπικούς ειδικούς μας

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα για να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας

Phone
π.χ. Μαγιόρκα, Ισπανία
Χωρίς πάγια τέλη. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

Υποστηριζόμενα κανάλια κρατήσεων:

Airbnb, Booking.com, Holidu, Google, Vrbo, Bookiply, Hundredrooms, Spain Holiday

Προσεγγίστε εκατομμύρια πιθανούς επισκέπτες

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να δημοσιεύσετε το κατάλυμά σας σε περισσότερες από 27 μεγάλες πύλες κρατήσεων. Έτσι, θα έχετε πάντα ένα ημερολόγιο γεμάτο κρατήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ενας λογαριασμός της Bookiply. Εκεί, μπορείτε να διαμορφώσετε το κατάλυμά σας και να επιλέξετε πού θα δημοσιευθεί.

Βελτιστοποιημένες καταχωρίσεις

Γνωρίζατε ότι οι καταχωρίσεις με επαγγελματικές φωτογραφίες λαμβάνουν έως και 5 φορές περισσότερες κρατήσεις; Σας παρέχουμε επαγγελματικές φωτογραφίες και κείμενα περιγραφής - βελτιστοποιημένα για όλες τις πύλες κρατήσεων και σε 8 διαφορετικές γλώσσες.
homeowners.uniqueSellingPoint.bookings.title

Ανακαλύψτε πως μπορεί να σας στηρίξει η Bookiply

Η Bookiply σας προσφέρει ένα διαισθητικό εργαλείο και μια ισχυρή ομάδα στο πλευρό σας για να γίνει η επιχείρηση ενοικίασής σας επιτυχημένη.
  • 27+ κανάλια κρατήσεων με ένα κλικ
  • Συγχρονισμένο ημερολόγιο κρατήσεων
  • Πληρωμή πριν από το check-in
  • Συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαμόρφωση της καταχώρησης
  • Δωρεάν επαγγελματική υπηρεσία φωτογραφιών και κειμένων περιγραφής
  • Εξυπηρέτηση πελατών για εσάς και τους καλεσμένους σας

Το ξεκίνημα με την Bookiply είναι εύκολο

1. Προσθέστε το κατάλυμά σας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και διαμορφώστε το πρώτο σας κατάλυμα. Αν χρειάζεστε βοήθεια, οι τοπικοί μας εμπειρογνώμονες θα χαρούν να σας υποστηρίξουν.

2. Αίτημα δημοσίευσης & δημοσίευση

Μόλις διαμορφωθεί το κατάλυμά σας, μπορείτε να ζητήσετε τη δημοσίευση με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, το ακίνητό σας εξετάζεται και αν όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά, θα δημοσιευτεί εντός λίγων ωρών.

3. Φωτογράφιση του καταλύματός σας από επαγγελματίες

Θέλουμε το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει. Γι' αυτό, στέλνουμε τους φωτογράφους μας για να τραβήξουν επαγγελματικές φωτογραφίες του καταλύματός σας - δωρεάν. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις ενεργές περιοχές μας.

4. Αποκτήστε περισσότερες κρατήσεις & χαρούμενους επισκέπτες!

Ξεκινήστε να λαμβάνετε κρατήσεις από επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από τα τιμολόγια μέχρι τα επερχόμενα check-in, οργανωμένα στο λογαριασμό σας στη Bookiply.

Η ομάδα μας στην Αθήνα είναι εκεί για εσάς

Με 23 γραφεία σε όλη την Ευρώπη, είμαστε στη διάθεσή σας προσωπικά για να κάνουμε την εξοχική σας κατοικία μια επιτυχία.
Γραφείο Bookiply
4,5 αστέρια στο Trustpilot
Premium συνεργάτης της Booking.com 2021
4,5 αστέρια στο Google

Ιστορίες Ιδιοκτητών

Σίνα

Όταν είδα τις φωτογραφίες απο την Bookiply, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές ειναι οι επαγγελματικές φωτογραφίες ώστε να γίνει η καταχώρησή μου πραγματικά ελκυστική

Σίνα
Λίμνη Κονστάνς, Γερμανία

Χρήσιμες πληροφορίες για οικοδεσπότες

Μάθετε περισσότερα για τις νέες τάσεις και λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την επιχείρηση ενοικίασης του καταλύματός σας.

Δωρεάν εγγραφή. Χωρίς πάγια τέλη.

Η χρήση του Bookiply για οικοδεσπότες είναι 100% χωρίς ρίσκο. Καταβάλλετε ένα εφάπαξ ποσό ενεργοποίησης και μια προμήθεια ανά κράτηση μόνο εάν ένας επισκέπτης κάνει κράτηση στο κατάλυμά σας.